Foredrag 2019

Her ser du de planlagte foredragene for 2019

Foredrag: Sukker 

Bare MÅ ha det!

Begrenset antall plasser


Bente Josefsen fra selskapet Frisk uten sukker er en av Norges fremste eksperter på sukkeravhengighet. Hun hjelper hundrevis av mennesker til å få bedre liv gjennom kurs og rådgivning.

Hun ble nylig invitert til Stortinget for å fortelle om sukkeravhengighet og nå har du mulighet til å få med deg hennes inspirerende foredrag om hva du kan gjøre for å komme ut av sukkerets grep.

Er du hekta på sukker og raske karbohydrater som brød, pasta, ris, potetgull eller pizza? Føler du at du bare MÅ ha det, selv om du vet du ikke bør?  

Har du noen gang gjemt unna godteri til eget bruk? Eller sørget for å slette alle spor av sjokoladepapir og annen emballasje så ingen skal se hvor mye du har spist, for så å skamme deg i etterkant?

Du har kanskje til og med gang på gang forsøkt å slutte å lange i deg søtsaker og annet snop på denne måten, men bare ikke fått det til? I tillegg har du kanskje begynt å bekymre deg for helsa di?

Hvis du ikke lenger vil at sukkeret skal få styre livet ditt på denne måten, men vil få tilbake kontrollen over søtsuget, må du bli med på dette foredraget med Bente Josefsen fra Frisk uten sukker.

 

Bente har selv vært slave av sukker. Hun var fortvilet, deprimert og hadde en helse og vekt hun ikke var fornøyd med. Vendepunktet kom da hun forstod at hun har en sukkeravhengighet og fikk lære de riktige verktøyene for å komme ut av avhengigheten. I dag er hun frisk, sunn og sterk – og har en helt annen livskvalitet.

I foredraget Sukker - bare MÅ ha det! gir hun deg ny forståelse av hvordan sukker virker på din kropp og hjerne. Går det virkelig an å bli avhengig av dette hvite pulveret? Du får høre om blant annet: 

  • Hvorfor hjernen din blir hekta på sukker og det ikke bare er å «ta seg i sammen» og slutte hvis man virkelig vil.
  • Når er du avhengig? Vanlige "symptomer" og mønstre Bentes 3 steg for å slutte å overspise sukker og raske karbohydrater.
  • Tips til 2 kosttilskudd som effektivt demper søtsug (og ingen av dem er krom).

Dessuten:

  • Test deg selv: Alle som vil - får ta testen som indikerer om du «kun» har et søtsug eller om du faktisk kan være avhengig av sukker.

Dette inspirerende og viktige foredraget kan bli starten på et nytt og bedre liv for deg. Pass på å melde deg på med det samme så du kan lære hvordan du tar tilbake kontrollen over sukkersuget.

28. August 2019 kl 18:00 kommer Bente til Litteraturhuset i Fredrikstad som ble åpnet i 2013 og er blant Norges største litteraturhus, et moderne arkitektonisk signalbygg over fire etasjer, midt i Fredrikstad sentrum ved Vesterelven.

29. August 2019 kl 18:00 kommer Bente til The Edge som ligger helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen.

2. September 2019 kl 18:00 kommer Bente til Thon Hotel Parken som ligger midt i Kristiansand sentrum, rett ved Wergelandsparken, Domkirken og torvet med et pulserende byliv.

3. September 2019 kl 18:00 kommer Bente til Atlantic Hotel Stavanger som på alle måter er et landemerke i byens historie. Her er det rom for store begivenheter, så vel som små, avslappende øyeblikk. 

5. September 2019 kl 18:00 kommer Bente til Norges første litteraturhus åpnet høsten 2007, som ligger i Wergelandsveien 29 er Europas største litteraturhus med rom for mange ulike aktiviteter.