Hei, velkommen til informasjon om vårt hovedprogram

BECOME FUS er for deg som ønsker hjelp og inspirasjon til å komme i tilfrisking fra en sukkeravhengighet.
Med tilfrisking menes å leve et liv hvor man avstår fra sukker og raske karbohydrater, samt implementerer en helhetlig livsstil.

 

Neste oppstart er mandag 23.9.19.

BECOME FUS

Become FUS - vårt hovedprogram som går over 14 uker.

Dette programmet gir en grundig innføring i hva sukkeravhengighet er, steg for steg hjelp for å komme deg ut av en sukkeravhengighet og mengder med virkningsfulle mentale teknikker skreddersydd for sukkeravhengighet. 

 

Du får tilgang til en Facebook-gruppe hvor det er tett oppfølging av hele FUS-temaet. 


PROGRAMMETS OPPBYGGING 

 • MODUL 1 - Hvordan komme i tilfrisking:

  Uke 1 - 4:

  • En nøye innføring i hva sukkeravhengighet er
  • Vi jobber med implementering av kostholdet, dette skreddersys ved behov
  • Innføring i grunnleggende mentale teknikker
  • Inspirerende intervju
 • MODUL 2 - Mentale verktøy:

  Uke 5- 8:

  • Vi fordyper oss i mentale teknikker
  • Stresshåndtering og pust
  • Øvelser for hjernen, vi bygger nye nervebaner
  • Inspirerende intervju
 • MODUL 3 - Stabilisering:

  Uke 9 - 12:

  • Vi jobber med stabilisering av tilfrisking
  • Vi jobber med forebygging av tilbakefall
  • Vi jobber med ting hjernen ikke vil "gi slipp på"
  • Inspirerende intervju

   

 • MODUL 4 - Medlemsskap i Stay FUS:

  Uke 13 - 14:

  • Du får med deg 2 ukers medlemsskap i Stay FUS, medlemsskapet for deg som har gått Become FUS
  • Inspirasjonssendinger
  • Månedstemaer
  • Intervjuer
  • Support i Facebook-gruppe
  • Ønsker du fortsatt medlemskap i Stay FUS etter disse 14 ukene, er du hjertelig velkommen

Følgende inngår i programmet:


 • Egen facebookgruppe

  Her får du løpende support av hele FUS-teamet. Det vil også være live inspirasjonssendinger.

  Vi tar opp ulike temaer og aktuelle utfordringer som vi jobber med i vår tilfriskning. Et uvurderlig nettverk hvor vi støtter hverandre. 

 • Gruppeundervisning

  Hver 14.dag er det gruppeundervisning på nett hvor du får svar på dine spørsmål live. Spørsmålene kan du sende inn i forkant. Har du ikke mulighet til å delta live, kan du se opptak som blir gjort tilgjengelig i programportalen. 

 • Programportal

  Du får ukentlig tilgang på nytt videomateriale. I tillegg vil vi legge ut interessante intervjuer til din inspirasjon.

   

   

   

   

 • Become FUS-boken (e-bok)

  Et stort utvalg av oppskrifter, oversikt over fus-kosthold, mentale triks, forslag til tilskudd som demper søtsug og veiledning på hvordan komme i gang. I tillegg fus-teamets beste råd og tips til å leve i tilfrisking.

Referanse kunde:

"Det å sitte her å prøve og skrive ned hva fus her gjort for meg er egentlig veldig vanskelig, fordi bare å tenke på det gjør meg så utrulig emosjonell at tårene bare triller ned.

 

Fus har bokstavlig talt gitt meg livet tilbake og et nytt og bedre liv. Endelig har jeg håp i hjertet mitt om at jeg skal bli rus fri (fra mat). Har prøvd uendelig mange måter å styre matinntaket mitt de siste 20 årene, men det var ingenting som gikk bra over tid. Dagen jeg fant fus hadde jeg bestemt meg for å ta slankeoperasjon, men etter å ha sett Bente på fb ombestemte jeg meg og meldte meg på fus kurs. Det angrer jeg ikke på i dag. 

 

Nå har jeg endelig funnet en måte å være rusfri (fra mat). En dag om gangen med alle verktøyene som fus gir meg, og med støtte fra de andre fus´ere. Se for meg et liv uten evig tankekjør om mat. Det finnes ikke ord som kan beskrive friheten som dette gir meg. Tanken på å slippe flere dietter og tanken på at jeg ikke trenger å sitte oppe til langt på natta for å spise i skjul, er en enorm lettelse.

 

Tanken på at jeg ikke trenger å kjøre økonomien i grøfta, fordi pengene mine ikke lenger går til søppelmat og sukker.

Tanken på at jeg kan være bedre mor og være til stede for ungene mine både fysisk og mentalt. 

Alle disse tankene hadde jeg ikke før. Jeg hadde gitt opp. Nå ser jeg for meg alle disse tankene gå i oppfyllelse, og så mange fler, en dag om gangen med FUS.

  

Tusen tusen takk Bente og fus-gjengen, dere har gitt meg håp og glede i mitt hjerte igjen og jeg er dere evig takknemlig ❤❤ "

 

Rakel Sigudardóttir - Moelv


Hvordan delta i Become FUS?

Pr modul

Become FUS


3 betalinger av kr 3.990,- Programmet trekkes første gang når du registrerer deg, deretter hver 30. dag i de neste to måneder. Totalt kr 11.970,-

 

3.990,-

3 månedlige betalinger


Betal alt nå

Become FUS


En betaling

Du kan betale hele programmet nå til kr 9.990,- du sparer da

kr 1.980,-

 

 

9.990,-

Én betaling


Angrefrist:

Du har 14 dagers angrefrist fra du melder deg på programmet Become FUS 

Hvorfor bli med i Become FUS ?

Sukkeravhengigehet er en fysisk sykdom som sitter i hjernens belønningssenter. Det er svært krevende å komme seg ut av en sukkeravhengighet alene. Rett kosthold som ikke trigger hjernen er grunnmuren i programmet. Dog er dette kun 10 %: I tillegg trenger du kunnskap og mentale verktøy for å endre varig livsstil til å leve i tilfrisking. Et nettverk med likesinnede er også til uvurderlig hjelp. Det å få støtte fra personer som er i samme situasjon er svært viktig. Hos oss får du i tillegg støtte, råd og veiledning fra hele FUS-teamet.


 • HJELPE DEG TIL Å KOMME I TILFRISKNING

  Påfyll av kunnskap, inspirasjon, støtte og fellesskap er viktige nøkkelfaktorer for å komme deg i tilfriskning.

   

  Vi ønsker at DU skal lykkes!!

   

 • INSPIRERE DEG TIL SELVUTVIKLING

  Når vi har levd aktive i en sukkeravhengighet over tid, har ikke hjernen fått utviklet seg slik den skulle. Du vil stadig oppdage nye sider ved deg selv og livet må leves litt på nytt. Da er det supert å få hjelp til selvutvikling.

 • ØKE DIN KOMPETANSE PÅ SUKKERAVHENGIGHET

  For å kunne leve i tilfrisking er det er forutsetning at du får kunnskap om sukkeravhengighet og hva det gjør med din hjerne. Da kan du ta styringen og kontrollen over sykdommen og ikke motsatt.

   

 • HA ET NETTVERK MED LIKESINNEDE

  De fleste med en sukkeravhengighet opplever det som en ensom prosess. De færreste rundt oss forstår hva dette handler om. Fellesskapet er utrolig viktig for å leve i tilfriskning. En med sukkeravhengighet, er i dårlig selskap med seg selv når søtsug og cravings dukker opp.

Referanse kunde:

"For 3 år siden fikk jeg konstatert en skade i høyre skulder med slitasje og betennelse, jeg fikk kortisonsprøyte og var sykemeldt i 6 mnd. Siden da har smerter i skulderen gitt meg dårlig søvnkvalitet.

 

Jeg har bestandig vært svak for hvetebakst, kaker, sjokolade og potetgull, har prøvd å ikke ha det i hus, og de siste årene har det eskalert med overspising. Mye jobbing med lettvinte løsninger ang mat har trigget søtsuget ytterligere. Vekta gikk opp, energien gikk ned og betennelsen i skuldra mi herjet. Som frisør er jeg ganske avhengig av å ha friske skuldre.

 

Siste månedene før jeg startet på kurs hos FUS besto mine matvaner av ingen frokost, lite lunsj , boller på bussen hjem fra jobb, middag og nugatti som ble inntatt med skje. Jeg sovnet gjerne på sofa. Våknet pga smerter i skuldra og når jeg kom meg i seng slet jeg med å sove igjen. Neste morgen var jeg utslitt. 

Tankekjøret ang mat på dagtid var også utmattende.

 

Da jeg oppdaget FUS ble jeg superinspirert Det jeg ikke var forberedt på var at alt tankekjør om mat skulle bli borte, jeg tenker klarere, energien kom tilbake, jeg sover bedre om natten og jeg ble rett og slett en lykkeligere person. Tre siste år har jeg ikke syklet pga skulderen, men i år har jeg syklet.

Sommerferien i år skal tilbringes ute i naturen, fjellturer på Senja’s fjell er målet.

 

Hvis jeg ikke hadde kommet over kurset til FUS hadde jeg nok fortsatt sovnet på sofa om kveldene, våknet pga smertene fra høyre skulder, om jeg hadde begynt på lavkarbo tviler jeg at jeg hadde klart meg så lenge uten støtte fra FUS-teamet. All kunnskapen jeg har fått på kurset gjør at jeg skjønner når hjernen prøver å lure meg til å spise ikke-mat, eller hvilke matvarer som gjør at jeg kan sprekke. Jeg skjønner at dette ikke er en slankekur, men en permanent endring av kosten."

 

Randi Anita Solheim - Tromsø

Her er litt om meg!

Bente Josefsen

Daglig leder


Jeg har selv en sukkeravhengighet som jeg lever i tilfrisking fra. Er utdannet sukkeravhengighetsterapeut, i tillegg er jeg utdannet friskvernkonsulent og kommunikolog. I mange år har jeg har holdt kurs og foredrag i inn- og utland.

De som beskriver meg sier at jeg er kjent for min fagkompetanse på sukkeravhengighet, mitt gode humør og evne til å inspirere

BLI MED I FELLESSKAPET DU OGSÅ

Sammen er vi sterke

Pr modul

Become FUS


3 betalinger av kr 3990,- Programmet trekkes første gang når du registrerer deg, deretter hver 30. dag i de neste 2 måneder. Totalt kr 11 970,-

 

3.990,-

Månedlig


Betal alt nå

Become FUS


En betaling

Du kan betale hele programmet nå til kr 9.990,- du sparer da

kr 1980,-

 

 

9.990,-

Én gangs betaling


© Copyrights by Frisk uten sukker. All Rights Reseved.